Обичате ли лукса? Ако ви привличат не само красивите и стилни, но и интелегентни джаджи, информацията на Business Insider ще ви бъде интересна.

 

Моделите смарт часовници в този списък не са за всеки поради високите им цени, но любопитното е, че те работят със същата технология, както повечето подобни интелигентни устройства, които се предлагат на достъпни цени. 

 

Ето някои от най-красивите, скъпи и ненужно луксозни смарт часовници, които можете да си купите, ако сте готови да платите прескъпо за тях.

 

1. Louis Vuitton Tambour Horizon Black ($2 900)

Часовникът има полиран корпус от неръждаема стомана и черно покритие. Tambour Horizon работи с Google Wear OS и е съвместим както с iPhone, така и с Android устройства. Часовникът е водоустойчив до 30 метра, а батерията му може да издържи до 22 часа.

 

Tambour Horizon обаче няма монитор за сърдечен ритъм,  защото е насочен към пътешествениците. Можете да добавите предстоящите си полети, има приложение "City Guide" и може да показва времето в различните часови зони и температурата навсякъде по света.

 

 

2. Movado Connect ($895)

Смарт часовникът Movado Connect се предлага в няколко различни цвята и стилове. Най-достъпната версия е от неръждаема стомана и се продава за $ 895. Часовникът работи с Wear OS, което означава, че може да показва телефонни обаждания, срещи, имейли, съобщения и известия от социални медии. Батерията издържа около един ден.

 

 

3. TAG Heuer Connected Modular ($180 000)

Защо този смарт часовник е толкова скъп? TAG Heuer Connected е от бяло злато и е покрит с 589 диаманта. Часовникът е красив и интелигентен, но работи с Wear OS, така че не очаквайте да прави кой знае колко повече неща от един смарт часовник, който се предлага на нормална цена.

 

 

4. Breitling Exospace B55 ($8 685)

Breitling Exospace B55 не е за всеки, всъщност той е специално създаден за пилоти и моряци. Часовникът Breitling е преди всичко аналогов часовник с вградени интелигентни функции. Използвайки приложението за смартфони, създадено от Breitling, можете да правите неща като задаване на време, задаване на аларми и настройване на часовата зона. Часовникът може също да получава известия като имейли, съобщения, телефонни обаждания и уведомления в календара, а батерията му издържа около 2 месеца.

 

 

5. Garmin Fenix Chronos ($1 500)

Смарт часовникът Garmin Fenix Chronos е предназначен за спортисти. Той има сензори за сърдечен ритъм, може да преброи стъпките ви, да изчисли скоростта ви на движение, да следи съня ви, да измери изгорените калории и да определи максималния обем кислород, който можете да вдишате всяка минута.

 

Часовникът Fenix не се ограничава само до стандартните дейности като колоездене или бягане - може да проследява плуване, каране на ски, гребане и др. Fenix Chronos има вграден GPS и може да получава обаждания, съобщения и имейли.

 


 

Вижте заслужава ли си да инвестираме в смарт часовник