Независимо, че „Galaxy Unpacked 2020“ събитието вече се състоя и всички фенове на Samsung видяха новите попълнения в Galaxy семейството на бранда, все още част от тях не могат да се радват на голямо медийно отразяване и видео ревюта в Интернет пространството.

 

Вече Digital.bg ви показа подробното видео ревю на смартфона Samsung Galaxy Note 20 Ultra, но все още не сме имали възможността да се докоснем физически до другият интересен премиерен модел - Samsung Galaxy Z Fold 2 5G. В аванс обаче ще ви издадем, че това ще се случи съвсем скоро, защото очакваме смартфона и в България.

Преди това обаче ще ви покажем първите „Hands-on, Unboxing и First look“ кадри, в които виждаме работещи и реални бройки на Samsung Galaxy Z Fold 2. Благодарение на тях, можете да видите корпуса на смартфона от всички страни, както и да разберете как работи сложният му отварящ механизъм.

 

 

Вижда се и сгъваемият Dynamic AMOLED  дисплей, с 2X 7.6" зрителна площ. Вижда се мястото на сгъвката и различни настройки, включително избора на 60Hz или 120Hz честота на опресняване. Дисплеят може да се сгъва частично, като така преминава в режим Flex и става алтернативна на класическият ноутбук. Тук двете части на екрана изпълняват различни функции.

Също така е показана работата и на третият по-малък Super AMOLED дисплей, който се намира в лицевата част и има 6.23“ зрителна площ. Можете да видите в действие и камерата, както и някои от нейните настройки.

 

 

Интересно е да отбележим, че този път едно от първите видеа с първи впечатления идват не от Youtube, а набралата изключителна популярност видео социална мрежа TikTok.

Все по-често се наблюдава тендеция потребителите да гледат кратки видео формати с продължителност между 30 и 60 секунди, което е възможно да се превърне и тренд при представянето на смартфони за в бъдеще.

 

 

Разбира се, за една подробно видео е нужно много повече време, в което потребителят да може да се запознае с всички функции на устройството, но не можем да отречем, че краткият TikTok вариант е доста удачен за първоначални представяния.  

По предварителни данни, се предполага, че Samsung Galaxy Z Fold2 5G ще бъде достъпен за предварителна поръчка от 1 Септември. Дали това ще се случи и на каква цена ще се продава нестандартният модел в България, предстои да разберем в близкото бъдеще.

 

Още от Digital.bg: Каква е цената на смартфона Samsung Galaxy Note 20 Ultra в България с договор към А1, Виваком и Теленор (Видео)

 

Музика: Bensound.com