Добра новина за почитателите на Apple – първият Apple Shop в България отваря врати на 4-и декември. Магазинът ще бъде поместен в хипермаркет „Техномаркет” на бул. „Цариградско шосе” №92, като в деня на откриването екипът на „Техномаркет” е подготвил за присъстващите изненади, сред които отстъпки при покупката на определени продукти.

 

 

Първият в страната Apple Shop ще се опита да възпроизведе двете ключови характеристики на официалните магазини, които американската компания има по цял свят: полагане на специално внимание към всеки индивидуален клиент и помощ в избора на продукти, гарантирана от преминалите специално обучение продавачи-консултанти. Разбира се, всеки посетител на магазина ще може да тества продуктите на Apple, за да се убеди сам кой е най-подходящият за него.

 

 

В новия магазин ще имате възможността пряко да се докоснате до най-новите продукти на американската компания, включително последните модели iPhone – iPhone 6s и iPhone 6s Plus, 13-инчовия лаптоп MacBook Pro с Retina дисплей, който наскоро се сдоби с нов тракпад, тазгодишния модел Apple TV, таблетите iPad Air 2 и iPad mini 4, новата операционна система OS X El Capitan и още много други.