Купете Blackview A60 с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

Днес хубавите флагман смартфони струват около 2000лв., но това е сума която не всеки потребител може да си позволи. Да, на пазара има множество евтини смартфони, но повечето от тях не блестят с особено качество и дизайн. За щастие има и изключения, като едно от тези изключения се казва Blackview A60.

Това е неговата Gold версия при която корпусът е решен в златисто. Задният капак и периферията са едно цяло, а когато ги свалим, отдолу се разкрива достъп до двете SIM карти и допълнителната карта памет microSD. Дизайнът на телефона е много елегантен, а тялото му е компактно.

 

Част от дизайна е и ефектният дисплей с капковидна „Notch“ извивка горе. В нея е поместена фронталната селфи камера. IPS дисплеят е с 6.1" диагонал и дъотношение на страните 19.2:9. Резолюцията е HD, а благодарение на почти пълната липса на рамка около дисплея, той заема около 93% от цялата лицева част на телефона.

Процесорът на Blackview A60 е 4-ядрен MediaTek MT6580A с тактова честота 1.3GHz. Партниращият графичен процесор е ARM Mali400-MP2, с 499MHz честота, а RAM паметта е 1GB DDR3. Вградената в телефона памет е 16GB, като обемът може да се увеличи с до 128GB посредством споменатата карта памет.

Телефонът има основна камера със сензор OV8858, с 13MP еквивалент и апертура f/2.2. Предната селфи камера с 5M сензор GC2385. Батерията на телефона е с 4080 mAh заряд, а зарядното което влиза в комплект с него е 5V 1A.

 

Цена

На каква цена се предлага Blackview A60 към момента в който гледате това видео, можете да разберете, като посетите официалният сайт на вносителя на Blackview – Smartfonix.com