Oukitel U22 е стилен смартфон с елегантен корпус, който не само му придава луксозен вид, но и гарантира максимална издръжливост. U22 привлича внимание с четирите си камери, двойни камери в предната и задната част. Характеристика, с която превъзхожда всичките си конкуренти от ниския ценови клас. По този начин Oukitel U22 предлага възможности за фотография, с които сме свикнали да асоциираме по-скъпите устройства, но на много по-изгодна цена. 

 

 

На гърба са разположени 13-мегапикселов и допълнителен 2MP oбектив със LED светкавица. Снимането на селфита и видео разговори oт смартфона става от 8MP/2MP сензори в предната част. Oukitel U22 е оборудван с 5.5-инчов дисплей с HD резолюция от 1280х720 пиксела, който поддържа IPS технологията. Смартфонът гарантира максимално ярки и наситени цветове дори при пряка светлина, но и дълъг живот на батерията, която е със заряд от 2780mAh.

 

 

Тази стойност е достатъчна да очаквате цял ден време за работа с едно зареждане без значение, колко активно използвате дисплея и камерите. Oukitel U22 работи с Android Nougat и има четириядрен процесор на MediaTek 6580 с 2GB RAM, гарантиращи оптимална производителност, дори ако сте отворили няколко приложения. Новият модел има сензор за пръстов отпечатък и скоро ще е достъпен в мрежата на онлайн магазина Smartfonix на изгодна цена.

 

 

Ако се интересувате от подобни предложения ви съветваме да разгледате портфолиото на Smartfonix. Всеки един от моделите им предлага впечатляващо качество и характеристики, но което е по-важно на максимално достъпна цена. Устройствата се поддържат от осигурен сервиз в България и могат да бъдат доставени до дома ви за по-малко от 24 часа при това на цени, които нямат конкуренция в България.

 

 

Oще от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix