Изборът на подходящ смартфон изисква да обърнете внимание на различни характеристики, за да откриете съчетанието, което приляга най-добре на личните ви нужди. В момента на пазара ще откриете разнообразие от модели, а конкуренцията между производителите е причината за все по-достъпните им цени. Вече не е необходимо да отделяте внушителни средства за покупката на скъп смартфон, тъй като много от характеристиките на флагманите вече са достъпни за устройствата от средния и бюджетния ценови клас. Добър пример в това отношение е елегантния Oukitel K5000.

 

Oukitel K5000 има 18:9 безрамков дисплей с HD+ резолюция

 

Oсвен със забележителния си дизайн този модел привлича внимание с впечатляващата батерия, която предлага мощност от 5000mAh. По този начин няма да е нужно да се притеснявате, че трябва да заредите смартфона си независимо къде се намирате и колко приложения сте отворили, тъй като Oukitel K5000 безпроблемно ще издържи цял ден с едно зареждане. Любимите ви филми, снимки и мултимедийни файлове ще изглеждат незабравимо на големия 5.7-инчов дисплей, който поддържа HD+ резолюция от 1440х720 и съотношение на екрана от 18:9.

 

 

Oukitel K5000 има 64GB памет, която е достатъчна да съхраните всичките си документи. Атрактивният смартфон се захранва от осемядрен MediaTek MT6750Т процесор с работна честота от 1.5GHz, който е допълнен от 4GB RAM. Oсновната камера е с 21-мегапикселова резолюция, като любителите на селфитата могат да се забавляват с 16МР сензор в предната част. Комбинацията между тези характеристики превръщат Oukitel K5000 в едно от най-добрите предложения в своя клас. Цената е доста изгодна, тъй като смартфона е достъпен на атрактивна цена.

 

 

Ако се интересувате от подобни предложения ви съветваме да разгледате портфолиото на Smartfonix. Всеки един от моделите им предлага впечатляващо качество и характеристики, но което е по-важно на максимално достъпна цена. Устройствата се поддържат от осигурен сервиз в България и могат да бъдат доставени до дома ви за по-малко от 24 часа при това на цени, които нямат конкуренция в България.

 

Вижте най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix

 

 

Вижте най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix