Свети Валентин е само след ден. Измислихте ли вече подарък за своята половинка? Винаги можете да минете покрай някой магазин и да купите букет цветя или изискано червено вино, но не заслужава ли човекът до вас нещо по-специално? Нещо, което ще издържи по-дълго и което няма да е тясно обвързано с един единствен ден в годината?

 

Празникът на влюбените е чудесна възможност да изненадате половинката си с неочакван подарък. Ако сте любители на технологиите имате вариант да изненадате любимия човек с покупката на умна джаджа, като например смартфон. По принцип подобен вид подаръци се избягват, защото мнозина мислят, че тези устройства са много скъпи. Това обаче не е истина. Не си мислете, че всички смартфони са скъпи. Ето 6 смартфона, които са идеален подарък за Свети Валентин.

 

Любопитно: Защо ни е скъп смартфон, след като средния клас устройства са достатъчно добри

 

 

Oukitel C9 Gold - елегантен 5" смартфон с IPS дисплеи и здрав корпус

 

Новият Oukitel C9 е елегантен смартфон, който предлага много добър хардуер за своя клас и може да се купи на цената на две бутилки вино. Устройството е достатъчно удобно за работа с една ръка, което го прави подходящо за гледане на видео с висока резолюция, независимо къде се намирате. Батерията е с капацитет от 2000 mAh, което е достатъчно за цял ден активна употреба.

 

 

Смартфоните Oukitel C9 Red и Oukitel C9 Black - са оригинален подарък за Свети Валентин

 

Индивидуалните ви предпочитания имат значение, тъй като разполагате с опция за избор на четири различни цвята, които отговарят на личния ви стил.  Oukitel C9 e оборудван с 5-инчов IPS дисплей с  резолюция от 1280х720 пиксела и се захранва от четириядрен MediaTek MTK6580 процесор с работна честота от 1.3GHz, който е допълнен и от 1GB RAM. Вградената памет е 8GB, достатъчно за любимите ви приложения. Разполагате и със слот за MicroSD карта, с което да разширите мястото за съхранение. Tези характеристики гарантират добра производителност  и го правят подходящ за гледане на мултимедийно съдържание.

 

 

Oukitel C9 Silver - предлага добра производителност и батерия, която издържа цял ден, само с едно зареждане

 

В задната част е разположена 8-мегапикселова камера, която е допълнена от 2МР сензор за селфита отпред. Достъпният модел има стилен дизайн и работи с Android 7.0 Nougat. Ако всичко това не ви е убедило в предимствата на устройството ще отбележим, че цената му е изключително достъпна. В момента може да купите Oukitel C9 на атрактивна цена от Smartfonix и да зарадвате любимия човек.

 

Още от Digital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix