Oukitel C13 Pro е най-новото предложение на компанията в бюджетния клас, което предлага много функции на премиум устройствата. Моделът привлича внимание с луксозния дизайн, както и с безрамковия 6.18" дисплей. В горната част има "Notch" прорез, в който е скрита 5МР камера за селфита. Екранът на Oukitel C13 Pro поддържа резолюция от 996х480 пиксела и се предпазва от 2.5D и Ashari Glass стъклени покрития. Тази характеристика защитава и придава елегантен вид на устройството на Oukitel.

 

 

Новият смартфон е лесен за работа с една ръка и е с дебелина от едва 8.3 милиметра. Бързата скорост за работа се гарантира от MediaTek MT6739 процесор, който има четири ядра и оперира на 1.5GHz. Графичният чип е IMG 8XE 1PPC с честота от 420MHz и се допълва от 2GB RAM. Потребителите ще могат да се възползват от всички подобрения на платформата Android 9.0 Pie, като "APP Actions", "Do Not Disturb", "Adaptive Battery", "App Timers" и от усъвършенствани алгоритми с изкуствен интелект.

 

 

Вградената батерия е със заряд от 3000mAh и предлага достатъчно капацитет, за да гарантира цял ден работа дори при активна употреба. Oukitel C13 Pro e oборудван с двойна камера при 8МР/2МР резолюция и поддържа система за лицево разпознаване, предлагаща бърз и сигурен начин да отключите дисплея. Смартфонът има и сензор за пръстов отпечатък и 16GB вградена камера, която може да се увеличи с microSD слот за карта. Другите характеристики включват поддръжка на 4G мрежи и 5G Wi-FI.

 

Ако се интересувате от подобни предложения ви съветваме да разгледате портфолиото на Smartfonix. Всеки един от моделите им предлага впечатляващо качество и характеристики, но което е по-важно на максимално достъпна цена. Устройствата се поддържат от осигурен сервиз в България и могат да бъдат доставени до дома ви за по-малко от 24 часа при това на цени, които нямат конкуренция в България.

 

Oще от DIgital: Най-добрите цени на качествени смартфони от Smartfonix