Купете Oukitel C11 Pro с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

Бюджетен смартфон с ниска цена, красив дизайн и не лоши технически параметри. Кой не е фен на тази комбинация?! За съжаление не са много марките, които могат да ни предложат смартфон, отговарящ на тези критерии.  Едно от малкото изключения, които ни изненадват приятно, Digital.bg ще ви покаже в това свое видео ревю. Уважаеми дами и господа Oukitel C11 Pro.

Независимо от ниската си цена, този смартфон идва с много безплатни бонуси в окомплектовката си. Освен зарядното и кабела за пренос на данни, в кутията има прозрачен силиконов кейс, който обгръща добре корпуса и освен, че го предпазва, прави C11 Pro  много удобен за държане в ръка. Върху дисплея на смартфона има протектор. Сам ос тези два бонуса си спестявате между 20 и 30лв, както и неудобството, след покупката на смартфона, тепърва да му търсите кейс и протектор. Този жест на внимание не е прецедент, тези от вас които са гледали и други наши видео ревюта на Oukitel, знаят че това е стандартна окомплектовка за смартфоните им.

 

 

C11 Pro се предлага в две цветови разновидности – черна и златна. Втората, която тестваме ние изглежда като метална, но реално е направена от поликарбон с два вида на обработка. Тук ще отбележим, че освен гърба и периферията, лицевата част около дисплея, е в същият цвят, както и останалата част от корпуса. Това създава усещане, че реално в ръцете си държим далеч по-премиално устройство. Формата на C11 Pro е ергономична, а размерите 146.6мм на 70мм и дебелина от 10.3мм.

 

 

Теглото е 176гр., като в тях е включена и батерия с не малък заряд, която ще разгледаме малко по-късно. Тук свалихме горният капак, за да ви покажем, че смартфонът е Dual SIM. Като имайте предвид, че за да поставите SIM или microSD памет, не е нужно да сваляте батерията и респективно, да изключвате телефона.

 

Периферията на Oukitel C11 Pro малко по-нестандартна от обикновено. Лявата част на телефона е изцяло гладка. Бутонът за активиране и курсорът за звука са в дясно. Горе са изнесени порта за зареждани и 3.5мм аудио жак. Това разположение е много по-удобно и практично по две причини. Ако слушате музика със слушалки и телефонът е в джоба ви, при изваждане няма да има нужда от завъртане преди употреба. Второто удобство е, че когато зареждате телефона и успоредно с това правите нещо на него, кабелът няма да ви се пречка. В долната част се намират микрофон и високоговорител. Първият работи добре и по време на разговори, събеседникът ни ни чува отчетливо. Тук е момента да отчетем, че телефонът е 4G LTE Cat 4 която при трансфер нам обилни данни гарантира скорости до 51Mbit/s за качване на информация и до 150.8Mbit/s за сваляне. Високоговорителят е един, но е доста силен. По тази причина не го усилвайте докрай, защото се появява леко кривене. Ето един саунд тест, който направихме за вас, за да добиете реална представа за силата и за качеството. Това пък е звук, записан с микрофона в шумна среда.

 

 

Когато Oukitel C11 Pro е обърнат с гръб към нас забелязваме, че независимо от ниската си цена, смартфонът има Fingerprint сензор. Четецът на пръстови отпечатъци работи много бързо и точно. При 10 последователни опита за отключване, не маркирахме нито един неуспешен. Освен с Fingerprint, можете да отключите C11 Pro и чрез предната му камера. Телефонът има лицево разпознаване, което също работи коректно.

 

 

До тук с дизайна, използваните материали и функционалностите по корпуса на новият Oukitel C11 Pro. Очаквайте и втората част на видео ревюто, което Digital.bg му посвети. В нея ще разгледаме и тестваме дисплея, хардуера, софтуера, камерите и батерията. Интересното тепърва предстои. А междувременно, ако ви е любопитно на каква цена се предлага C11 Pro към момента, в който гледате това видео ревю – можете да посетите официалният сайт на вносителя на Oukitel – Smartfonix.com