Аpple вече разкриха официално детайли за подобренията, които ни очакват в iOS 10, а също, че новата платформа за компютри на компанията вече ще се казва Mac OS Sierra и ще е достъпна за устройствата, които ще могат да работят с нея от есента. Само броени часове след старта на нейната традиционна WWDC 2016 конференция с разработчиците в интернет бяха публикувани и официалните уолпейпъри на двете нови операционни системи. Ако искате да ги изтеглите на своя iPhone, iPad или компютър вече можете да го направите от галерията под заглавната снимка на статията. 

 

Oфициалният уолпейпър за iOS 10 изобразява красива вълна в тюркоазен цвят, която се разбива върху скалист плаж, като тази сцена създава усещане за динамика, докато този ина Mac OS Sierra показва скалисти върхове на планина и приятна светлина, която се прокрадва върху тях. В момента разполагаме само с тези две изображения и можем само да се надяваме, че скоро в интернет ще изтекат още уолпейпъри на двете нови платформи на Apple. Компанията се е постарала да ни предложи много допълнителни функционалности, като една от най-интересните сред тях е интеграцията на гласовата услуга Siri в Mac OS Sierra.

 

Изтегляне официалнен уолпейпър на iOS 10

iPhone 6/6s Plus - 2706x2706

iPhone 6/6s - 872x1634

iPhone 5s/5c/5 - 744x1392

iPhone 4S- 744x1176

iPhone 4 - 640x960

iPhone 3GS/3G/2G - 320x480

Изтегляне официалнен уолпейпър на MacOS Sierra

 

Тук е момента да отбележим, че тя ще може да се инсталира на сегашните компютри и лаптопи през есента, докато бета версията на iOS ще може да се тества от потребителите до края на юли. Припомняме ви, че Apple ще проведат специално събитие, което вероятно ще се проведе в началото на септември, където се очаква дебюта не само на iOS 10, но и на новия смартфон iPhone 7. По всичко личи, че следващите месеци около компанията ще са доста динамични и изпълнение с много интересни събития.

 

Вижте iOS ще поддържа нова система от уиджети и 3D Touch функции