Вече ви информирахме, че новите смартфони на Apple ще се казват iPhone 8, iPhone 8 Plus и iPhone X. Дългоочакваните устройства ще станат факт само след броени часове, когато ще се проведе голямото събитие в обновения кампус на компанията. Още преди представянето на юбилейния iPhone и на двата наследника на iPhone 7 в интернет се появи галерия с официалните уолпейпъри на смартфоните. Общия брой на снимките е 19, като три от тях са ексклузивно предложeние само за iPhone X, предаде PhoneArena.

 

 

Изображенията неслучайно имат ярки и наситени цветове, които искат да демонстрират колко реалистично могат да изглеждат обектите на ОLED дисплея, който ще има iPhone X. Tрадиционно панелите с тази технология са в състояние да възпроизвеждат по-тъмни нива на черното и много по-живи цветове, спрямо LCD дисплеите. Специфична особеност е, че OLED могат да осветяват отделните пиксели, което изисква по-малко светлина и води до по-дълъг живот на батерията. 

 

Специалното събитие на Apple ще е свързано и с iOS 11, която се очаква до дни след премиерата да е достъпна за настоящите собственици на iPhone и iPad. Платформата ще предложи редица нови функции и подобрения, които ще улеснят още повече работата на потребителите. Ако искате да не губите време можете още сега да украсите смартфона си с официалните уолпейпъри на iPhone X, iPhone 8 и IPhone 8 Plus като използвате този линк.

 

Вижте как да гледаме на живо премиерата на iPhone 8 (iPhone X)