Сами преди броени часове Google официално разкриха какво ще бъде името на новата голяма версия на мобилната си платформа, която се разработва с името Android M. Данните на компанията разкриват, че тя ще се казва Android 6.0 Marshmallow, като първите устройства с нея се очакват да се появят на пазара през следващото тримесечие. Компанията вече представи Developer Preview версията на операционната система и сега в интернет изтекоха официалните уолпейпъри на Android 6.0.

 

От своя страна те представляват интересни изображения, които са заснети от Quad HD резолюция и вече можете да ги използвате, за да персонализирате своя смартфон или таблет. Така няма да ви се налага да чакате официалната премиера на Android 6.0 Marshmallow, a oще сега можете да започнете да ги използвате. Новата платформа се очаква да представи изчистен интерфейс и много допълнителни функции, с които да подобрите работата на мобилните си устройства.

 

Google все още не са разкрили детайли за всички подобрения, които можем да очакваме във финалната версия на Android 6.0 OS. Moжем да сме сигурни, обаче, че тя се е постарала това да бъде най-добрата версия на мобилната платформа досега. Ще е интересно да видим и дали този път потребителите ще разполагат с механизъм, който ще им позволи по-бързо да актуализират своите смартфони към Android Marshmallow.