Oppo разкриха своята концепция за бъдещето на безрамковите дисплеи с премиерата на технологията "Waterfall Display". Това име е свързано с разработването на ОLED панели, които са достатъчно гъвкави, за да се слеят с рамките в краищата. По този начин съдържанието, което гледате на практика обхваща и двете страни в лявата и дясната част около екрана. Използването на "Waterfall Display" гарантира безпрецедентни съотношения на екрана и тялото в смартфоните.

 

 

Според официалните данни извивката на дисплея достига до впечатляващите 88 градуса. Крайният ефект е доста атрактивен и предоставя повече пространство за картината. Новата технология на Oppo е подходяща и за възпроизвеждане на нотификации в рамките около екранa, съобщава PhoneArena. Бъдещите устройства оборудвани с "Waterfall Display" ще използват и потребителски интерфейс, който е оптимизиран специално за този дизайн.

 

 

По този начин Oppo ще се опитат да разграничат премиум устройствата си с Android от другите конкурентни модели на пазара. Допълнително ще разберем повече детайли кога ще видим първите смартфони с "Waterfall Display" панели. Компанията вече инвестира внушителни средства за вграждането на предните камери и сензорите за отпечатък в самите екрани. Тези иновации ще имат много важно значение за бъдещото присъствие на Oppo в индустрията.

 

 

Още от Digital: Kакъв хардуер ще имат смартфоните с Android от висок клас през 2020г.