OnePlus са алтернативен бранд, който има собствена лоялна база от фенове по цял свят. Само преди седмици бяха представени флагманите OnePlus 8 и OnePlus 8 Pro. Toва са най-добрите смартфони на компанията досега, които предлагат Qualcomm Snapdragon 865 процесори, 12GB RAM, 256GB памет и поддръжка на 5G. 

Голяма популярност предизвика "PhotoChrome" режима на смартфоните, тъй като предлага функция за виждане през дрехи и предмети. Софтуерната иновация е доста интересна, но предизвика широк отзвук, което накара компанията да спре тази функция от съображения за сигурност. 

Сега компанията отново попада в центъра на вниманието, но този път със съвсем различен проект. OnePlus дадоха старт на интересна кампания между представителите на своята онлайн общност за дизайн на смарт яке. Да. Прочетохте добре. Става въпрос за умно яке, което може да се свързва безжично със смартфони и поддържа редица полезни функционалности.

За да участвате е необходимо да попълните кратка онлайн анкета и да се регистрирате.

 

 

Можете да го направите от официалния уеб сайт или от Twitter акаунта на OnePlus. Следващата стъпка е да използвате специална онлайн тема на яке, която после можете да обработвате с предпочитан от вас софтуер. 

Важно е да отбележим, че самия дизайн е необходимо да е базиран на "We And OnePlus" слогана. Препоръчително е визията да бъде oриентирана към по-младите потребители. Когато сте готови и изпратите своя дизайн трябва да изчакате специалното жури на OnePlus да преразгледа всички проекти на умни якета. 

Ако всичко върви по план най-добрите осем предложения ще бъдат обявени официално на 25 юни. Всички участници ще получат по 200 Community точки, като наградата за най-добрите осем предложения ще бъде 1000 Community Points. 

Големият победител ще спечели "Special Edition" версия на якето и VIP билет за следващото физическо събитие на OnePlus, като са покрити разходите за нощувка и транспорт.

 

Още от Digital: OnePlus ще се фокусират към по-достъпните смартфони през 2020г.