OnePlus изненадаха мнозина с премиерата на първия смартфон с невидима камера. Въпросното устройство е само прототип, целящ да демонстрира уникалните им технологии. Компанията вече представи и тазгодишните си флагмани, а именно OnePlus 8 и ОnePlus 8 Pro.

Това са впечатляващи предложения, които имат елегантен дизайн, мощни Qualcomm Snapdragon 865 процесори и включват поддръжка на 5G мрежи. Популярността на смартфоните ще има важно значение за влиянието на OnePlus в мобилната индустрия до края на 2020г. 

Припомняме ви също така, че OnePlus си сътрудничат с McLaren от три години насам, като последният им съвместен продукт е уникалния Concept One, който видяхме в началото на годината на CES 2020.

По всичко личи, че това ще бъде последния съвместен хардуер на OnePlus и McLaren, тъй като двете страни решиха да прекратят общия си проект. Данните бяха потвърдени официално от популярния английски производител на автомобили, съобщава AndroidCommunity.

 

 

Oт McLaren изразиха задоволство от постигнатото и също така се надяват за в бъдеще отново да работят с OnePlus в кампании, с които да популяризират своите брандове. На практика това означава, че няма да видим специална "McLaren" версия на OnePlus 8 на по-късен етап от годината. 

Съвместната им стратегия обхвана предходните две поколения на смартфоните на OnePlus, сред които OnePlus 7T Pro и OnePlus 6T. Луксозните "МcLaren" версии предлагат по-мощен хардуер и по-луксозен дизайн. Все пак остава възможността OnePlus да продължат да представят специални версии на своите смартфони, но да си партнират с други брандове. 

В миналото сме виждали проекти със Disney и няма да е изненадващо, ако OnePlus пуснат нов хардуер ориентиран към феновете на Star Wars и Marvel.

Kонкуренцията в мобилната индустрия е доста сериозна и всяка различна идея, която привлича вниманието на потребителите ще има важно значение за компанията. 

 

Oще от Digital: Защо OnePlus не бързат да представят гъвкав смартфон