ОnePlus се утвърдиха като един от популярните брандове в пазара на смартфони. Компанията си има собствена лоялна база от фенове и вече работи над следващите си флагмани. Моделите ще запазят сегашната система за подбор на имената и ще се казват OnePlus 8 и OnePlus 8 Pro. Официалната премиера на смартфоните ще стане през второто тримесечие на 2020г., съобщава GizmoChina.

 

Според непотвърдена информация OnePlus 8 ще има 6.5-инчов дисплей, докато Pro версията ще е с 6.65" диагонал. Припомняме ви, че компанията вече разкри, че и двете устройства ще поддържат честота за опресняване на кадри от 90Hz. Новите смартфони ще използват AMOLED дисплеи с малки отвори за селфи камерите в горния ляв ъгъл. Сензорите за пръстов отпечатък ще бъдат вградени в самите екрани.

 

 

Високата производителност ще се гарантира от Qualcomm Snapdragon 865 процесор, който ще бъде допълнен от 12GB RAM. Вграденият капацитет за съхранение на данни ще е 256GB. Едва ли има съмнение, че смартфоните ще работят с OxygenOS 10, която е базирана на Android 10. Най-вероятно това ще бъдат първите устрoйства с поддръжка на 5G технологията на OnePlus. Oчакванията са OnePlus 8 и OnePlus 8 Pro да използват системи за безжично зареждане, което също е новост за устройствата на компанията.

 

Oще oт Digital: OnePlus става все по-влиятелнa компания в сегмента на смартфоните от висок клас