ОnePlus 5 е следващият смартфон на едноименната компания, който е обект на множество спекулации в последните седмици. Информацията в интернет потвърждава, че устройството ще има двойна задна камера. Официалната премиера на OnePlus 5 на пазара се очаква до края на лятото. Самият смартфон ще запази дизайнерските линии на OnePlus 3T и има елегантен корпус от алуминий и леко извити краища на рамката.

 

За разлика от своя предшественик този път сензора за пръстови отпечатъци няма да е на гърба, а ще е разположен под самия дисплей. Включването на двойна задна камера определено е най-интересната характеристика на смартфона, предаде IndiaToday. Това ще му позволи да се конкурира успешно с другите популярни модели с Android и да привлече вниманието на любителите на мобилната фотография. Очаква се OnePlus 5 да има и добра предна камера за селфита.

 

 

Дисплеят ще е с диагонал от 5.5 инча, но все още не знаем каква ще е резолюцията. Според непотвърдена информация OnePlus 5 ​ще се захранва от Snapdragon 835 процесор, който е допълнен от 6GB RAM. Потребителите ще могат да избират между версии с 64GB и 128GB вградена памет. Цената винаги е било предимство на смартфоните на OnePlus и можем да очакваме традицията да бъде продължена и от OnePlus 5.

 

Вижте какво да очакваме от смартфоните с двойни задни камери