D-Link представи най-новите допълнения към своето портфолио за мрежи и наблюдение по време на световното изложение за потребителска електроника CES 2020. Това включва ново поколение камери mydlink, които използват интелигентни технологии за изкуствен интелект (AI), както и набор от мрежови решения за дома, базирани на най-новите технологии в областите Wi-Fi Mesh и Wi-Fi 6.

 

Новите камери mydlink са специално проектирани да осигуряват висококачествено наблюдение в различни среди. Те се характеризират с функцията детекция на хора по контури посредством AI технология и отдалечен достъп от всяко място и по всяко време. Благодарение на вградената оперативна съвместимост с екосистемата mydlink, те са съвместими и с Google Assistant и Amazon Alexa.

 

D-Link анансора също нови попълнения към семейството си от мрежови решения с меш функционалност, включително Wi-Fi CERTIFIED EasyMesh, рутери, меш Wi-Fi екстендери (усилватели), както и Wi-Fi 6 рутери и екстендери, които осигуряват изключителна производителност, както и поддръжка на IoT и умния дом.

 

Гигабитовият Wi-Fi рутер DIR-1950 MU-MIMO и умният Wi-Fi 6 рутер DIR-X1560 са специално проектирани да осигурят безпроблемна интелигентна свързаност и по-голямо покритие. Серията включва също домашната меш Wi-Fi система COVR-1902, носител на наградата IoT Breakthrough 2020.

 

Снабдени с революционната 5G мобилна свързаност, най-новите 5G продукти на D-Link позволяват на потребителите да се наслаждават на невероятни скорости у дома, в офиса и в движение. Устройствата DWR-2101 5G NR MiFi и DWP-1020 5G NR Outdoor Unit са сред получилите награда за иновация Innovation Award Honorees 2020 на CES. Широката гама от иновативни, високоефективни и интуитивни технологии на D-Link са достъпни както за бизнеса, така и за крайните потребители чрез глобална мрежа от партньори на D-Link и доставчици на услуги.

 

Още от Digital: Какво е Wi-Fi 6E