Intel се очаква да представят официално новите процесори Kaby Lake през последното тримесечие на годината. В интернет се появиха детайли, разкриващи колко бързащи ще бъдат чиповете от седма генерация на компанията. Според официалната информация от Intel до края на 2016г. ще видим над 100 различни ултратънки лаптопа и хибрида на пазара. Консумацията на енергия на Kaby Lake архитектурите варира между 4.5W и 15W, като по-високата стойност е за най-мощните Core i7 модели. 

 

Oт информацията се разбира, че новите Core i7 процесори ще бъдат с 12%-19% по-бързи от своите предшественици от платформата Skylake, информира TechRadar. Все още не разполагаме с детайли какви възможности за гейминг ще предложат предстоящите процесори на компанията. Новият Core i7-7500U ще работи с тактова честота от 3.5GHz, за разлика от 3.1GHz при предходната версия. Intel подготвят премиерата и на още една серия процесори за бюджетните устройства, която се казва Apollo Lake. 

 

Водещите производители ще могат да създават достъпни лаптопи и хибриди, които имат дебелина от 17 милиметра, ако използват Apollo Lake. Първите устройства с новите процесори на компанията се очаква да бъдат представени на изложението IFA 2016. Припомняме ви, че събитието започва на 2 септември в Берлин и на него ще видим още много смартфони, компютри и таблети на водещите производители.

 

Вижте колко бързи ще са новите процесори Intel Kaby Lake