Toshiba смятат да изненадат своите потребители и фенове, като представят подобрени версии на специално подбрани от компанията модели от сериите Satellite P, Radius и Qosmio. Актуализираните конфигурации ще предложат мощни процесори Intel Skylake от последно поколение, вградени високоговорители на Harman Kardon, бърза скорост на стартиране и реакция, както и нов дизайн. Устройствата са фокусирани както към обикновените потребители, така и към геймърите и ще са достъпни с видео карти NVIDIA GeForce GTX 950M и ARM Radeon R9 M365X.

 

Най-интересните нови модели на Toshiba определено са бързите Satellite P50-C и P50t-C, и са оборудвани с 15.6-инчови дисплеи, които могат да се конфигурират с HD, Full HD, но също и с Ultra HD 4K резолюция. Комбинацията между Intel Core i7-6700HQ процесорите и видео картите с технологията NVIDIA Optimus гарантират максимално висока производителност, като лаптопите включват двойна SSD/HDD поддръжка и UHS-II за по-бърз трансфер на данни. Следващите нови модели на Тоshiba са Satellite Radius 11 и Satellite CL10-C, които се отличават с хибриден и компактен форм фактор и гарантират до 7 часа време за работа с едно зареждане на батерията.

 

Алуминиевите корпуси, тънките размери, както и новите Intel Celeron N3050 и Pentium N3700 чипове са другите предимства на устройствата, като Satellite Radius 11 има и атрактивен HD дисплей, който се върти на 360 градуса и така заема пет различни позиции за работа. Satellite CL10-C е компактен модел, който може лесно да се пренася и е фокусиран към потребителите, които търсят повече гъвкавост в динамичното си ежедневие. Последните нови продукти на Toshiba се казват Satellite P70-B и Qosmio X70-B и работят с AMD Radeon R9 M365X видео карти с технологията AMD Endura, което гарантира плавна работа, когато използвате няколко програми и приложения.

 

Лаптопите разполагат с дисплеи с Full HD разделителна способност и високоговорители на Harman Kardon и са подходящ избор както за гейминг така и за мултимедийно забавление. Всички актуализирани модели на компанията ще могат да се купят от потребителите през последното тримесечие на годината, когато ще разберем повече детайли за цената им в Европа.

 

Вижте Тоshibа Satellie Click 10 и Radius 14 ще имат до 15 часа живот на батерията