Lenovo използваха конференцията Gamescom, за да представят двете си най-нови геймърски машини, които се казват IdeaCentre Y710 Cube и IdeaCentre AIO Y910. Новите устройства на компанията се отличават с компактни размери, бърза скорост на работа и поддръжка за технологии с виртуална реалност и позволят стрийминг н видео с 4K резолюция. В себе си те притежават всичко, което ви е необходимо да изпълните ежедневните си задачи и ще ви предложат производителност, която ще ви изненада приятно благодарение на мощните им процесори. 

 

Новият IdeaCentre Y710 използва Core i7 чип от последно поколение и може да бъде конфигуриран с до 32GB DDR4 RAM с Full HD графика и Windows 10, както и с мощни високоговорители с технологията Dolby Audio. Потребителите могат да избират между версии с 2ТВ HDD дискове или с 256GB SSD, както и да се възползват от новия Xbox One Wireless приемник и така да синхронизират до осем контролера за конзолата. В същото време другият модел е компютър от типа "всичко в едно" и има 27-инчов диагонал с QHD резолюция от 2560х1440 пиксела и използва NVIDIA GeForce GTX 1080 или AMD Radeon RX видео карти. 

 

Машината работи с Core i7 процесор от последно поколение, 32GB DDR4 RAM, 2ТB HDD или 256GB SSD дискове и е удобна за настройване за всякакви игри, а максималното качество на звука се гарантира от 5W Harman Kardon високоговорители. Поддръжката за технологията Killer Doubleshot Pro Wi-Fi намалява лаговете по време на игра, но утратънкия дисплей освен размерите гарантира и честота на опресняване на кадрите от 144Hz и има 5ms време за реакция за максимално изживяване.

 

Вижте как изглежда новото лого на Lenovo