МcLaren планират да разкрият повече детайли за нов суперавтомобил от гамата Super Seriеs на изложението Geneva Motor Show 2017. Първият представител на тази серия бе представен преди шест години и се казваше MP4-12C. След това компанията създаде още два автомобила с този бранд, а именно McLaren 650S, както и лимитирана серия на McLaren 675LT. Aнглийският производител вече е готов с втората генерация на Super Series, предаде TechnoBuffallo.

 

В централната конзола в предната част ще има сгъваем дисплей, който може да се използва в два режима на работа. Ако потребителите отворят панела във Full Display Mode ще могат да виждат полезна информация за скоростта, изминатите километри и да имат достъп до мултимедийните си файлове, навигация и др. Прибирането на дисплея в Slim Display Mode режим ще възпроизвежда само най-важната информация и така позволява на водачите да се фокусират върху пътното платно.

 

Големината на сгъваемия дисплей е 8 инча, като той може да се прибере в конзолата само с едно натискане на бутон. McLaren все още пазят в тайна спецификациите на новия си суперавтомобил. Компанията все пак публикува кратко видео, което разкрива как ще изглежда сгъваемия дисплей на предстоящия модел. Предстои да видим какви други подобрения ни очакват в следващото поколение на McLaren Super Series.

 

 

Знаете ли, че: МcLaren F1 се поддържа от 20-годишен лаптоп Compaq