Microsoft започнаха да ъпдейтват уеб версията на Skype към новия дизайн, който вече е наличен за мобилните приложения, както и за десктоп клиента на услугата. Това означава, че всеки от нас ще има достъп до множество допълнителни функции, които са част от актуализацията дори без да се налага да инсталира Skype на устройството. Уеб версията изисква единствено да въведете потребителското име и паролата си в браузъра, за да се логнете в своя профил и да общувате с приятелите си.

 

Новият ъпдейт на Skype for Web предлага възможност да стартирате групови видео разговори с HD резолюция, както и да записвате самите обаждания, информира mspoweruser.  Aктуализацията предлага и подобрен панел за нотификации, с който ще имате достъп от едно място до всички входящи обаждания и съобщения в своите чатове. За да го използвате е нужно само да кликнете върху иконата с форма на звънец, което ще ви покаже всички текущи нотификации. Така ще си спестите ценно време. 

 

Интерфейсът на Skype for Web ще е максимално опростен, за да откривате бързо съдържанието, което ви трябва. Microsoft вече разпространяват новия дизайн за уеб версията на услугата. Вероятно в кратки срокове ъпдейта ще е достъпен за всички. Добре е да знаете, че е необходимо компютъра ви да работи с Windows 10, macOS 10.12 версиите на операционните системи. В заключение новият дизайн е оптимизиран за браузърите Microsoft Edge и Google Chrome.

 

Oще от Digital: Как Microsoft настрои потребителите срещу любимата им услуга Skype