Тоshiba представиха официално серия от нови лаптопи, които са оптимизирани за работа с Windows 10 и са част от Satellite C, P и Radius гамите на компанията. Японският производител също така ще предостави на потребителите си разнообразни възможности за конфигуриране на устройствата. Новите представители на Satellite C серията имат 15.6 и 17.3-инчови HD дисплеи и са най-тънките модели от нея досега.

 

Атрактивните лаптопи се захранват от Core i5 процесори от пето поколение на Intel или AMD A8-7410 чипове, които са достъпни с NVIDIA GeForce 930M и AMD Radeon RM M330 видео карти, с 2GB VRAM. Moделите са достъпни във версии с до 256GB SSD или 2TB HDD твърди дискове и осигуряват 7.4 часа време за работа с едно зареждане на батерията и ще се продават през третото тримесечие. Тоshiba Satellite L50-C и L70-C са другите елегантни, ултратънки предложения на компанията, които имат 15.6 и 17.3-инчови дисплеи с HD или Full HD разделителна способност.

 

Оперативната памет достига до 16GB, като може да се избират процесори от пето поколение на Intel или от шеста генерация на AMD с вградена памет до 2TB. Видео картите на лаптопите са AMD Radeon R6 M340DX Dual или NVIDIA GeForce 930M, като те имат вградени HD уеб камери и високоговорители с DTS Sound и живот на батерията от 6 часа. Тоshiba Satellite Radius 15 e иновативен хибрид с 360-градусова стойка, която му позволява да го използвате в пет различни режима на работа.

 

Техническите му спецификации включват 15.6-инчов IPS дисплей с Full HD резолюция и яркост от 300 нита, Core i5 процесори от последно поколение на Intel, HD Graphics 5500, 16GB DDR3L RAM и вградена памет от 1TB или 2TB. Moделът разполага с мощни високоговорители Harman Kardon с технологията DTS Sound и живот на батерията, който достига до почти осем часа.

 

В галерията можете да видите още снимки: