SanDisk използваха фотографското изложение Photokina 2014, за да реализират премиерата на най-новата си гама microSD памет карти. Представителите на Extreme PRO серията са най-бързите продукти на пазара, които поддържат стандарта UHS-I увериха от компанията. SanDisk вече продават версии с 16GB, 32GB и 64GB памет, като цената, на която потребителите могат да ги купят варира между €60 и €230, предаде SlashGear.

 

Новите microSDXC карти на компанията осигуряват скорост за трансфер на информация от 95МBps и са базирани на рейтингите Class 10 и UHS Speed Class 3. Moделите са проектирани с идеята да ни улеснят максимално в създаването, редактирането и споделянето на съдържание с 4K разделителна способност. Припомняме ви също, че SanDisk вече реализираха премиерата на Еxtreme PRO SDXC, която представлява microSD картата с най-голям капацитет на пазара и предлага 512GB вградена памет.

 

Устройствата от новата гама са изключително подходящо допълнение за собствениците на мобилни джаджи като смартфони и таблети. В същото време цената от €60 за версията с 16GB е доста атрактивна, с оглед бързата скорост на работа и възможността за запис на 4K видео. Ще е интересно да видим какви други интересни продукти ни очакват от SanDisk в следващите месеци.