Google постоянно експериментират с включването на нови функции, които да подобряват допълнително работата на гласовата услуга Now. От AndroidPolice публикуваха сега детайли за едно от подобренията, които можем да очакваме скоро в нея. Изтеклите данни разкриват, че благодарение на предстояща опция ще можем да проследяваме цените на самолетните билети за пътуването, което ни предстои.

 

Въпросната функция ще генерира информация от Google Flights и ще поставя интерактивна карта на началния екран в услугата. По този начин ще виждате винаги, когато се промени цената на самолетния полет, който ви интересува. Единственото, което трябва да направите е да въведе детайли за дестинацията, която ви интересува и да оставите Google Now да ви предостави в реално време цялата полезна информация, от която се нуждаете.

 

Все още не разполагаме с данни кога можем да очакваме официалната премиера на тази интересна функционалност. Фактът, че Google вече експериментира усилено с нея е сигурна гаранция, че едва ли ще ни се наложи да чакаме твърде дълго, за да можем да се възползваме от предимствата ѝ. В заключение ще отбележим, че някои потребители вече са започнали да работят с нея така, че вероятно скоро опцията ще е на разположение за всички собственици на смартфони с Android OS.