Допълнителните високоговорители са достъпни и доста популярни аксесоари за мобилните ни устройства, като смартфони, таблети или лаптопи. Потребителите проявяват голям интерес към подобни джаджи и на пазара в момента се предлагат разнообразни продукти за всички вкусове. Gear4 Espresso е името на ново устройство, което привлича вниманието ни със своя оригинален дизайн, предаде Pocket-Lint.

 

Основната причина за това е, че то представлава керамична чаша за напитки, а на дъното му е разположен високоговорител. Gear4 Espresso включва поддръжка за Bluetooth и така се свързва безжично с мобилните ни джаджи, като обхвата е приблизително десет метра. Друго интересно дизайнерско решение е свързано с дръжката на чашата, тъй като тя представлява карабинер, с който можете лесно да я закачате за раницата си, когато пътувате.

 

Аудио качеството е добро, като се има предвид компактните размери на Gear 4 Espresso, a потребителите могат да избират между син, черен, жълт, зелен и оранжев цвят. Вградената батерия осигурява до четири часа време за непрестанно слушане с едно зареждане, което в повечето ситуации ще ни е напълно достатъчно. В момента интересното устройство вече се продава в мрежата на Amazon и може да бъде купено за €30.

 

В галерията долу можете да видите още снимки: