Аудио слушалките са абсолютно задължителен аксесоар за популярните смартфони и таблети, които можем да купим на пазара. Само преди няколко години моделите, които предлагат безжична свързаност бяха твърде обемисти и скъпи, но това се промени с премиерата на технологията Bluetooth 4.0 LE. Компанията Beats сега представи официално първия си продукт след като новината за придобиването от Apple се появи в интернет, предаде Pocket-Lint.

 

Пълното име на модела е Powerbeats2Wireless и той също поддържа тази технология и разполага само с една връзка, която е свързана към двете слушалки. Аксесоарът е IPX4 сертифициран, което означава, че е водоустойчив и ще се продава в черен, червен и бял цвят. Трябва да отбележим също, че Powerbeats2Wireless имат и допълнителен контролер с бутони, който ви позволява лесно да навигирате музикалното си съдържание.

 

Слушалките са подходящи и за потребителите, които обичат да тренират, а липсата на кабели е другото им сериозно предимство. Можете да очаквате високо качество на звука и плътен бас, каквото сме свикнали да очакваме от всички продукти на компанията досега. Вградената батерия осигурява до 6 часа време за работа с едно зареждане, а Powerbeats2Wireles могат да се свързват с всяко устройство с Bluetooth, което e на разстояние от почти 10 метра, като цената им ще е €150.

 

В галерията можете да видите още снимки: