Dyson е английски производител, който е популярен със своите прахосмукачки, вентилатори, сушилни и отоплителни уреди, като в момента неговите устройства се продават в над 70 държави по цял свят. Инженерите на компанията сега създадоха интересен нов продукт, който ще ѝ позволи да навлезе в една неочаквана за нея пазарна ниша. Oсновната причина за това е, че Dyson създадоха LED крушка, която превъзхожда с една характеристика всичките си конкуренти, предаде Ubergizmo.

 

Благодарение на уникална технология за охлаждане, която компанията създава техния продукт се отличава с продължителност на живота от невероятните 37 години. Останалите производители не полагат достатъчно усилия, за да охладят ефективно LED диодите, което е от изключително важно значение за работата им и именно това е мотива Dyson да създадат новата си крушка. По този начин нейните инженери успяват да намерят най-накрая ефективно решение на един от най-големите проблеми на лампите, използващи тази технология.

 

Самият продукт се казва CSYS и има интересен дизайн, който позволява да насочвате светлината на 360 градуса и се състои от осем отделни LED диода. Тяхната мощност е около 587 лумена на квадратен метър, като използването му в продължение на 12 часа всеки ден ще ви гарантира, че няма да смените крушката в продължение на 37 години. За съжаление цената на този продукт все още е доста висока за много потребители, тъй като ще може да бъде купена на пазара за €540.