Популярното приложение Snapchat официално представи най-новата функция в него, която е създадена, за да ни позволи още по-лесно да откриваме съдържанието, от което се интересуваме в интернет. Нейното име е Discover и тя вече е на разположение за мобилните приложения на компанията за Android OS и iOS. Благодарение на нея потребителите ще могат да имат достъп до интересно съдържание от някои от най-популярните услуги и медии в глобален мащаб, предаде Gsmarena.

 

Сред тях личат имената на атрактивни заглавия като National Geographic, Yahoo News, ESPN, Daily Mail и MTV. Успоредно с това от Snapchat са създали и изцяло нов канал,  в който обобщават най-интересните новини и събития, които се случват в глобален мащаб. Съдържанието в Snapchat Discovery ще се показва под формата на кратки видео клипове, като потребителите могат лесно да стартират целия клип или да преминат към следващата новина.

 

Добре е да знаете, че новата функция е безолатна за потребителите, но това означава, че те ще видждат реклами, към съдържанието, което разглеждат. По този начин компанията ще се опита да генерира приходи от своите маркетингови партньори и респективно да подобри работата на приложението си в следващите месеци. Ако искате да се възползвате от предимствата на Snapchat Discovery можете вече да инсталирате новото заглавие за Android от този линк