Празниците наближават, а с тях и дългите дни в които ще предпочетем всички да сме събрани у дома. Това разбира се, е чудесно, но представете си само – всеки ще иска да ползва домашната Wi-Fi мрежа да сърфира, да се забавлява и да общува с приятелите си.  

 

Въпреки наличието на 3G и 4G клетъчните комуникационни технологии, които ни позволяват да имаме достъп до интернет, където и да сме, със сигурност ще имате нужда от малко тласък, когато става въпрос за получаване на по-бърза интернет връзка.

 

От Mashable предлагат на вниманието ни тези 6 Android приложения за подобряване на интернет скоростта. Може би ще искате да погледнете и най-полезните Android приложения за вашето пътуване и за добавена реалност.

 

1. Internet Booster & Optimizer

Internet Booster & Optimizer  има за цел да разшири възможностите ви за сърфиране в интернет. Вашата интернет скорост се определя от вашия доставчик на интернет услуги и не можем да променим това, но има много фактори, които могат да повлияят на начина, по който вашето устройство се възползва от тази скорост. Чрез това приложение може да поставите вашия браузър в горната част на приоритети на вашата система и благодарение на това да се насладите на бързо сърфиране из мрежата.

Приложението може да изтеглите от тук

 

2. Faster Internet 2X

Faster Internet 2X предлага удобен начин да получите по-висока скорост от 3G и 4G мрежи за мобилна връзка. Приложението използва специални програмни скриптове, които ще увеличат скоростта на интернет връзката ви приблизително два пъти.

Приложението може да изтеглите от тук

 

3. Internet Speed Booster

Internet Speed Booster е лесно за използване приложение, с елегантен и минималистичен дизайн. То използва уникален алгоритъм, който може да увеличи скоростта на интернет връзката на вашето Android устройство с едно докосване. Internet Speed Booster може да работи безупречно както с рутнати Android устройства, така и с неразкодирани джаджи.

Приложението може да изтеглите от тук

 

4. Internet Booster

Приложението може да увеличи скоростта на интернет с 40% до 70%, но то може да се използва само с рутнати Android устройства.

Приложението може да изтеглите от тук

 

5. Free Internet Speed Booster

Free Internet Speed Booster е друго Android приложения, което може да ви помогне да се отървете от бавната интернет скорост. То увеличава скоростта на интернет от 40% до 80% като спира ненужните приложения които работят във фонов режим и управла баланса между паралелните връзки.

Приложението може да изтеглите от тук

 

6. Internet Speed Master

Приложението Internet Speed Master се ползва от над 1 милион потребители от цял свят. Приложението регулира TCP / IP настройските чрез модифициране на системни файлове за да се подобри скоростта на интернет на Android устройствата. Препоръчително е да направите резервно копие на съдържанието на вашето устройство, преди да опитате това приложение.

Приложението може да изтеглите от тук