Услугата Google Translate не е съвършенна. Ако ви се е налагало да я ползвате, няма начин да не сте се забавлявали истински с някои от преводите които излизат като резултат. Вярно не може да се доверите 100% на Google Translate, но може да ползвате услугата успешно за превод на имейли, съобщения и в други подобни случаи.

 

Преводът обаче далеч не е всичко, което тази услуга може да ви предложи. Може да разширите границите на Google Translate и ще останете изненадани от това, което ще получите в замяна. Ако успяхме да ви заинтригуваме, то тогава вижте 4 забавни неща които може да правите с преводачката на Google.

 

 

 

1. Превърнете Google Translate в бийтбокс

Това е може би e едно от най-забавните неща, които може правите с преводачката на Google. Ето какво трябва да направите.

 

Копирайте следния текст в Google Translate:

pv zk boom pv pv zk pv zk kz zk pv pv pv zk pv zk zk pzk pzk pvzkpvpvzk kkkkk bsch

След това изберете превод от немски на немски език и след това натиснете Beatbox.

 

Много забавен резултат се получава и с китайски език.

 

2. Създаване на звукови ефекти

С Google Translate може да наподобите интересни звуци.

 

Например, за да симулирате звуците излизащи от стара кола, или от верижен трион, поставете следния текст в Google преводача:

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

След това изберете превод от хърватски на хърватски и натиснете Beatbox.

 

За да се симулира звук от хеликоптер, копирайте този текст:
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
и изберете превод от немски на немски.


3. Поръчка по телефон

Google Translate може да ви е от полза, когато поръчвате храна за вкъщи от китайски или индийски ресторант. Ако не може да се разберете с персонала на родния ви език, прибегнете до услугите на Google Translate.

 

Ето как две момичета дават поръчката си за индийска храна.

 


4. Да чатите с приятели на различни езици

Може да ползвате чат ботовете, за да преведете незабавно даден текст. Това е удобно, ако искате да общувате с хора от Китай, Германия, или Испания, а знаете само български, английски, или руски език.