Домашните любимци са толккова важна част от живота ни, че няма начин да не търсим да им осигурим най-доброто. А какво по-полезно за тях от технологиите, които могат да ги забавляват не по-малко, отколкото нас. Освен това, наред със забавлението, изброените по-долу джаджи са изключително полезни и за животните и за техния стопанин.

 

1. Top Tag Pet ID

Top Tag Pet ID е 64 MB USB флаш драйв, в който лесно може да пишете, да организирате, съхранявате и изтегляте информацията за вашия домашен любимец. Той ще предпази вашия домашен любимец чрез предоставяне на цялостна информация за вашия четириног приятел - ветеринарен лекар, който го лекува, както и къде да бъде заведен, или на кой номер да се обадят онези, които са го намерили ако се загуби. Цена $ 35.

 

2. Fling-ama-String

Тази играчка ще забавлява истински вашето коте. Всичко, което трябва да направите е да закачите Fling-ama-String на дръжката на вратата. Цена $ 26.

 

3. GoDogGo Automatic Ball Launcher

Кучетата имат нужда от игра, ако обаче вие не можете да се забавлявате с тях, тогава им вземете това гениално изобретение. GoDogGo Automatic ще изтрелва на 30 метра тенис топки, които вашето куче може да гони докато вие си почивате. Освен това, устройството може да се управлява с дистанционно. Цена $119,993.

 

4. Drinkwell Pet Fountain

Знаете колко много домашните любимци обичат да пият вода от чешмата. Ами тогава им осигурете това удоволствие с Drinkwell Pet Fountain. Цена $ 55.

 

5. Bubble Buddy

Кучетата като че ли казват постоянно: „Играй с мен. Играй с мен.” Доставете му истинско удоволствие с Bubble Buddy. Това пистолетче пуска мехурчета само с едно натискане на спусъка му, а вашето куче ще се забавлява много. Цена $ 23.

 

6. FroliCat Bolt

Всички котки (и някои кучета) се забавляват много с лазерната светлина. FroliCat е интерактивна играчка лазер, която ще осигури часове на забавление за вас и вашето котенце. Задръжте FroliCat в ръката си или я поставете върху равна повърхност и след това се забавлявайте. Цена $ 20.

 

7. Pet's Eye View Camera

Погледнете света през погледа на вашето куче или коте с този дигитален фотоапарат, който може да се закрепи на яката на каишката на вашия домашен любимец и да прави снимки на равни интервали. Цена $ 20.

 

8. Jog a Dog Treadmill

Бягаща пътека за кучета. Това звучи доста абсурдно, но при определени ситуации може и да ви е от помощ. Предлага се в различни размери, за да отговаря на различните породи. Цена $ 1195.

 

9. Pet Chime Doorbell

Ако вашето куче е от интелигентните породи, може да го научите да ви сигнализира всеки път с Pet Chime Doorbell, когато иска да излиза навън или да се прибира от разходка. Pet Chime Doorbell върви с подробен наръчник как да научите кучето си на този трик. Цена $ 44.

 

10. Zoombak Dog GPS Locator

Тази система за локализация на домашни любимци ще ви е от полза ако те често излизат навън, защото може да бъде настроена така, че всеки път да сигнализира, когато домашният ви любимец отиде твърде далеч. Цена $ 100.