Знаете ли, че всеки ден се появяват нови приложения, но не всички за съжаление се появяват в Apple App Store или Google Play? Може да сме сигурни, че Apple и Google включват в магазините си само най-доброто от най-добрите наскоро пуснати приложения.

 

Има обаче много други добри приложения, които чакат да бъдат открити от потребителите, за да се облагодетелстват от тях. И тъй като броя на инсталираните приложения на устройствата ни никога не е достатъчен, то може да ви бъде интересно да разберете повече за възможните начини за откриване на най-добрите нови приложения.

 

Независимо дали имате iPhone или Android устройство, от PC World ще ни научат как да правим това. Вижте тези 10 начина да откривате невероятни софтуерни приложения, които може да са ви от полза.

 

1. AppAdvice

Тук ще може да се информирате за всичко ново свързано с  iOS, както и ще може да разберете кои са най-успешните нови приложения за платформата на Apple.

Посетете AppAdvice от тук

 

2. AppStumblr

AppStumblr също ви предлага възможността да откриете своето любимо приложение, при това няма значение дали имате iOS или Android устройство.

Посетете AppStumblr от тук

 

3. appetite+ 

С appetite+ ще сте в крак с най-новите приложения които вашите приятели използват. Така ще сте сигурни че не изпускате нещо важно.

Посетете appetite+ от тук

 

4. Homer

Homer също ви предлага  възможността да откривате нови приложения чрез приятелите си.

Посетете Homer от тук

 

5. AppFlow

AppFlow е богат извор на нови приложения. Ако знаете какво точно ви трябва, AppFlow ще ви улесни тъй като приложенията са групирани по категории.

Посететет AppFlow от тук

 

6. Xyo

Xyo ви позволява да търсите и намирате нови приложения за Android без да въвеждате текст.

Посетете Xyo от тук

 

7. AppCrawlr

AppCrawlr е търсачка, благодарение на която може да откривате нови приложения като улесните работата си с наличните филтри и категории.

Посетете AppCrawlr от тук

 

8. Ting.me

Ting.me ще ви препоръча тези нови приложения, които според него биха ви заинтригували.

Посетете Ting.me от тук

 

9. Appolicious

Appolicious е търсачка за приложения, която се поддържа от Yahoo.

Посетете Appolicious от тук

 

10. Swably

Това е общност за споделяне на Android приложения.

Посетете Swably от тук