Свети Валентин е само след дни. Денят на влюбените е празник, който никой влюбен не трябва да пренебрегва, защото ако го направи може да нарани любимия човек. Ето защо сега когато целия свят тръпне в очакване на празника, е добре да си дадете сметка дали сте купили подходящ подарък за любимия до вас човек, за да не стане твърде късно за това и да се изложите непоправимо.

 

За да ви помогнем в избора сме съставили списък с 6 джаджи в червено, подходящи за подарък за Свети Валентин. Разгледайте го и преценете кои от тези джаджи биха зарадвали половинката ви.

 

Според специалистите трябва да потърсите подходящия подарък със сърцето си, така че вслушайте се в това което ви казва то. Ако кликнете тук ще научите 7 много добри идеи за Свети Валентин.

 

1. Nikon D5500

Nikon D5500 е лек и мощен D-SLR фотоапарат, който ви предлага възможността да заснимате професионални снимки. D5500 няма да ви разочарова дори когато обекта, който заснимате се движи или сте в слабо осветена среда. Дори при отпечатване в голям формат или показване на голям екран вашите снимки и филми ще бъдат кристално ясни. Бързо реагиращият сензорен екран с променлив ъгъл предлага интуитивна работа, а вградената Wi-Fi функция ви улеснява да споделяте висококачествените си снимки посредством смарт устройство. 

 

6_________-1_400_02

 

2. RevoBeats J103 Dragon Red

Кой не обича звука? Той е навсякъде около нас – всяко действие или предмет има звук и това ни дава сигурност и утеха, че не сме сами в този свят. Знаете ли, че дори празната стая има свой собствен звук със сила от 20db. Преди години, вървейки по улицата слушахме музика от касетъчни уокмени, после се появиха MP3-плейърите, а сега музиката е в нашите теблети и смартфони. Но за да се насладим максимално на музиката в тези джаджи, са ни нужни и слушалки. За да не правите компромиси и да се наслаждавате на истинско качество, изберете  слушалките RevoBeats J103 Dragon Red. Те са малки, компактни и изключително удобни, а привлекателният им червен корпус ги прави идеални за подарък за празника. Вграденият им микрофон позволява приемането на входящи обаждания по време на слушане на музика, а наличието на бутон за дистанционно управление означава, че няма нужда да вадите телефона си, за да превключвате на следващата песен или за да спрете музиката.

 

6_________-2_400_02

 

3. Revo Joy

Името на този смартфон казва всичко – Revo Joy – устройството, което доставя радост на собственика си  през целия ден. Малък, но с големи възможности, смартфонът Revo Joy побира в джоба ви цяла вселена от възможности гарантирани от комбинацията от четириядрен процесор, 1GB RAM и 8GB вградена памет. 4,5-инчовият IPS OGS капацитивен тъчскрийн възпроизвежда цветовете по същия начин, по който ги виждате наживо, а големите ъгли на гледане правят четенето на текст или разглеждането на изображения приятно и удобно дори под директната светлина на слънцето. Revo Joy се предлага в черен вариант, но тук ви чака една много приятна изненада – само за 9 лв. може да си закупите шарени гърбове, за да персонализирате смартфона си според празника.

 

6_________-3_400_03

 

4. HTC One (E8) 

Смартфонът разполага с 5-инчов дисплей с резолюция от 1920 х 1080 пиксела, четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon 801 с 2.5 GHz тактова честота, 2 GB оперативна памет и 16 GB вградена памет (разширяема до 128 GB). На предния панел има стерео BoomSound високоговорители, резолюцията на предната камера е 5-мегапиксела. Забележителната иновация тук е, че специалният енергоспестяващ режим позволява на устройството да работи 30 час със само 10% заряд в батерията, чийто капацитет е 2600 мАч.

 

6_________-4_400_03

 

5. USB флаш памет

Колко мило! 2 GB флаш памет с форма на сърце. Практично и красиво!

 

6_________-5_400_04

 

6. Фитнес джаджа Jawbone UP

Jawbone UP е всичко, от което дамата до вас може да има нужда докато спортува. Jawbone Up е гривна, която разполага с разнообразни сензори, които й позволяват да отчита физическата активност на този който я носи, както и сънят му. След това, събраната информация се предава безжично към смартфон и се обработва и анализира от специално мобилно приложение.  

 

6_________-6_400_03