Nokia HERE е една от най-прецизните и популярни услуги за навигация сред собствениците на смартфони и таблети по цял свят. Компанията сега се похвали, че приложението за Android вече е било инсталирано от над 3 млн. потребители и сега представи неговата последна версия. Новото заглавие включва много допълнителни функции, като също така вече не е в бета фаза на развитие и е достъпно безплатно в Google Play, съобщава официалния блог на услугата.

 

Ако вече използвате Nokia HERE на мобилната си джаджа е добре да знаете, че приложението само ще се актуализира към новата версия без да се налага вие да го търсите ръчно. Вече можете да виждате най-бързите маршрути до желаната от вас локация комбинирани за всички видове Transport режими, което определено ще ви спести доста време. Едно плъзгане на пръстта върху дисплея в ляво или дясно ще ви покаже други алтернативни възможности да стигнете до точката, която искате.

 

Новата версия на услугата също така ще ви показва много повече информация за дадено заведение или забележителност, както и по-интуитивен интерфейс. Смартфоните и таблетите с Android също така могат да виждат триизмерни и Indoor карти на големи обекти като търговски центрове, летища и др. Ако сами искате да изпробвате възможностите на последната версия на Nokia HERE вече можете да го направите от този линк.