Microsoft официално потвърдиха, че новата Preview версия на услугата Skype for Business вече е достъпна за собствениците на устройствата с Android. Компанията също така сподели, че финалният продукт ще се появи до края на годината и ще е безплатен ъпдейт за всички, които сега използват Lync 2013 приложението. Microsoft разкриха и малко повече детайли за подобренията, които ни очакват в Skype for Business за най-популярната мобилна платформа, предаде AndroidCentral.

 

Вероятно най-голямата промяна е свързана с променения Dashboard, който осигурява достъп до последните обаждания и предстоящите събития. Skype for Business също така ще ви позволи да работите и с нова лента за търсене в списъка ви с контакти, както и актуализирани версии на функциите In-Call/In-Meetings. Потребителите вече ще виждат по-големи бутони за навигация, които ще улесняват управлението на обажданията ви, както и опция за стартиране на видео във FullScreen режим.

 

Preview версията на услугата за Android OS предлага не само обновен интерфейс но и Calendar View режим на предстоящите ви срещи и обаждания. Skype for Business е интересно предложение на Microsoft и можем само да се надяваме, че скоро ще видим финалната версия на продукта. Дотогава, обаче ще трябва да се задоволим с промените, които ни предлага Skype for Business за Android.

 

Вижте как да направим профила си в Skype по-сигурен