Google Inbox е полезна имейл услуга на компанията, която е създадена, за да ни спести максимално време в създаването на електронни съобщения и откриването на най-важната кореспонденция в профилите ни. В същото време тя се отличава и с по-дълбока интеграция с други популярни приложения като Calendar и Photos, с което ни помага по най-добър начин в извършването на ежедневните задачи. Премиерата на Google Inbox бе през октомври, но досега тя можеше да се използва само, ако получите покана, за да се регистрирате, предаде SlashGear.

 

Google сега обърнаха специално внимание на това ограничение, като официално потвърдиха, че Google Inbox вече е достъпна за безплатно изтегляне от всички потребители.  Услугата също така позволява да създадете собствен подпис към имейлите си, който ще се синхронизира автоматично между смартфоните и таблетите, които използвате. Разполагате с разнообразни възможности да управлявате нотификациите си, както и да създавате бележки и уведомления в Google Keep, които ще са достъпни и в Inbox.

 

Eдна от най-полезните функции на услугата е Undo Send, която предлага решение на досадната ситуация, в която погрешка изпращаме имейл на човек, на когото не искам. Самата опция вече работи и с мобилните устройства, като тя е активна точно десет секунди, след като натиснете Send бутона. Ако искате сами да изпробвате възможностите на Google Inbox вече можете да инсталирате приложението за Android от този линк.