Dell XPS 15 продължава да е един от най-атрактивните ултрабуци, които ще откриете на пазара и сега на изложението Computex 2015 за първи път видяхме за първи път как изглежда новото поколение на модела. Елегантният дизайн и компактните размери са ключовите характеристики на устройството, но също така предлага и доста впечатляващ дисплей. Aктуализираната версия на Dell XPS 15 е оборудвана с Infinity панел, който почти премахва рамките от двете страни на лаптопа, предаде TheVerge.

 

Очаква се също да позволи на потребителите да избират между версии с Full HD резолюция, както и дисплеи, които поддържат разделителна способност от 3200х1800 пиксела. Новият ултрабук на Dell също така ще се превърна и в едно от първите устройства с Windows 10, което ще можем да купим на пазара. Moжем да сме сигурни също, че устройството ще се възползва от предимствата на Broadwell процесорите на Intel и технологията Thunderbolt 3.

 

Dell също така ще акцентират и върху повишаването на аудио качеството на своите лаптопи през следващите месеци така, че новия модел вероятно ще разполага и с мощни високоговорители. Официалната премиера на новата платформа на Microsoft е на 29 юли и можем да се надяваме дотогава да разберем повече детайли за предстоящия утрабук. Ултратънките размери и впечатляващия дисплей на Dell XPS 15 определено имат потенциала да го превърнат в хит сред потребителите.