Пътуването на непознати места е доста приятно и вдъхновяващо преживяване, което ни позволява не само да посетим интересни забележителности, но и да се запознаем с нови хора. Цялото удоволствие, обаче може да изчезне, ако внезапно падне батерията на устройството ни особено, ако се опитваме да споделим незабравим момент с приятел. Именно заради това все повече потребители насочват вниманието си към покупката на портативни зарядни устройства.

 

Мr.Pow е името на интересен нов продукт, който освен с компактните си размери се отличава с много атрактивен и дори забавен дизайн. Формата му наподобява малко човече, а двете му ръце всъщност представляват стандартен и Мini USB порт, към които можете да свържете джаджите си. В предната му част са разположени LED диоди, които с различни изражения, като усмивка или тъжно лице ви показват колко заредена е батерията ви.

 

В горната част на главата на Mr.Pow има бутон, с който ги активирате и можете лесно да проверите до какъв капацитет сте захранили джаджата си. Другото му предимство е, че той може да работи с всички модели на пазара, които имат USB портове, като смартфони, таблети, лаптопи и др. Вградената му батерия е с мощност от 3500mAh, а създателите му вече го продават на цена от €29. 

 

В галерията долу можете да видите още изображения: