Aко сте потребител, на който му се налага да пътува често вероятно сте се сблъсквали с проблема как винаги да поддържате мобилните си джаджи заредени. Компания с името Brown Dog Gadgets сега разработи нов аксесоар, който предлага ефективно решение и се казва The Badger. Всъщност той представлява иновативно USB зарядно със соларен панел, което разполага и с водоустойчиво покритие, предаде Geeky-Gadgetes.

 

Създателите му твърдят, че той предлага най-високата защита срещу вода от всички подобни продукти, които сме виждали в индустрията досега. Благодарение на него можете не само да генерирате енергия от слънчевите лъчи, но и да си гарантирате, че винаги можете да заредите смартфона или таблета си, независимо къде се намирате. Устройството е базирано на иновативна технология, която позволява максимално бързо да ги заредите на пълен капацитет.

 

Самите соларни панели са подредени така, че можете лесно да сгъвате The Badger и да го носите или поставите във външната част на раницата си, за да го зареждате докато се движите. Компанията вече събра необходимото финансиране в уеб сайта на Kickstarter, за да стартира масовото производство на иновативното си зарядно. В заключение ще отбележим, че цената на атрактивния аксесоар ще варира, в зависимост от мощността му и ще е от порядъка на €80-€190.

 

В галерията долу можете да видите още изображения: