Когато си купуват ново мобилно устройство повечето потребители се задоволят с това, което то им предлага като възможност и не търсят алтернативни приложения, които биха могли значително да ги облекчат.

 

Всеки нов смартфон идва с предварително инсталирано приложение за контакти, но то не винаги предлага най-доброто. Има голямо разнообразие от приложения на трети страни, които правят по-лесно от всякога да се следят всички ваши контакти които съхранявате в смартфона си.

 

От PC World са съставили списък с 3 полезни приложения за управление на контактите ви.

Кликнете тук за да научите 5 начина, с които може да подобрите работата на Android джаджата си.

 

1. FullContact

FullContact събира информация за всички ваши контакти, като автоматично я актуализира от социалните мрежи с новини и снимки, а след това синхронизира информацията така че винаги да имате пълен поглед върху това което се случва около вашите контакти. Благодарение на това приложение повече няма да се притеснявате за дублиращи се контакти или за лошо форматирани контакти. Основните функции на приложението са достъпни чрез безплатната версия, която ви позволява да съхранявате до 5000 контакти, а синхронизацията се извършва на всеки 24 часа. За $ 10 на месец ще имате възможност да съхранявате до 25 000 контакти, а синхронизирането се извършва в реално време.

 

2. PureContact

Благодарение на PureContact с приплъзване или двойно почукване може да имате бърз достъп до любимите си контакти. За повече информация как работи приложението кликнете тук. Ще се убедите че с приложението се работи лесно, а и цената му е разумна – само $ 1.

 

3. CircleBack

Подобно на FullCircle, CircleBack се свързва с различни източници, включително Google, Facebook, Twitter, и Outlook, и обединява вашите контакти на едно централно място. Приложението също има уеб версия и синхронизира информацията през различни устройства. CircleBack анализира вашите контактии търси за грешки и дубликати.