Животът често се движи с определена закономерност. Вашият телефон се зарежда всяка вечер докато спите или може би всеки ден докато сте на бюрото си. И когато имате нужда да търсите информация, той е винаги до вас, готов да ви „услужи“.

 

Какво ще стане обаче ако сте с натоварен график или ви се налага да пътувате спешно? В такива случаи точно смартфонът е най-важният „аксесоар“, от който се нуждаете за работата си.

 

И разбира се, най-важното ще бъде доколко ще издържи батерията и кога и къде ще имате възможност да я презаредите. Едва ли обаче някой може да гарантира, че всичко ще е наред и ще има винаги опция за презареждане на батерията на смартфона си (и на другите си мобилни джаджи, разбира се).

 

Ето защо от Engadget ни предлагат списък с предложения за уникални чанти с които ще можете да презареждате мобилните си джаджи навсякъде и по всяко време.

 

1. SOOT Electropack

Electropack е трансформираща се раница, която може да се носи по три различни начина. Това обаче не е всичко. Най-хубавото е, че тя може да зарежда всички ваши джаджи.  

 

7_________-1_400_03

 

2. Energi+

Energi+ обединява функциите на бизнес куфарче, раница и мобилна зареждаща станция. Раницата разполага с пет външни джоба и два вътрешни джоба, както и с 10 400 мАч акумулаторен преносим източник на енергия, който е в състояние да презарежда четири  устройства.

 

7_________-2_400_02

 

3. Phorce Smart Bag

Тази интелигентна чанта може да презареди три USB-устройства едновременно. Phorce Smart Bag зарежда смартфони, iPod-и, GoPro и други камери, смартчасовници, преносими високоговорители, слушалки, и други портативни джаджи. Чантата се трансформира в три различни варианта и е винаги свързана с телефона ви, за да може да ви сигнализира, ако я забравите.

 

7_________-3_400_01

 

4. Birksun

Ако сте загрижени за околната среда, Birksun е вашето решение. Раницата ще презарежда вашите джаджи със слънчева енергия. Създателите на раницата имат за цел да ни вдъхновят да прекарваме свободното си време на открито и да се свързваме с хората лице в лице, но ни уверяват, че нашите любими джади никога няма да останат без заряд.

 

7_________-4_400_01

 

5. Powerbag Messenger Bag

Тази чанта се отличава с вградената си PowerVine System осигуряваща 3000mAh заряд, достатъчен да се зареди два пъти един стандартен смартфон. В лесно достъпните ѝ джобове може да поставяте вашите Android, Blackberry и iOS устройства, за да ги зареждате. Предложените всички модели USB портове ви позволяват да зареждате почти всичко. Батерията може да се зарежда лесно вътре или ако предпочитате може да я извадите с AC адаптера. В подплатените джобове безопасно може да транспортират 15 инчов лаптоп, таблет, или други устройства.

 

7_________-5_400_02

 

6. Reva

Тази стилна чанта използва слънчевата енергия за презареждане на вашите джаджи, по всяко време и навсякъде.

 

7_________-6_400_02

 

7. QuaD 

QuaD е идеалното решение за феновете на Apple, които имат поне едно устройство на компанията. Чантата е идеална за вашия MacBook, iPad и iPhone и дори може да използвате iPad-а си без да го вадите. 

 

7_________-7_400_03