Днес настроението сред всички нас е малко по-специално и романтично, водено най-вече от идеята да прекараме много вълнуващи и незабравими мигове с любимия човек. Свети. Валентин е чудесна възможност да покажем на половинката си колко много държим на нея, като я изненадаме не само с любовта си, но и с подарък, който ще разтупти сърцето ѝ. Google днес също ни потапят в атмосферата на Деня на влюбените като промениха логото на своята начална страница с интерактивна анимация.

 

 

Независимо как планирате да прекарате Свети. Валентин можете да бъдете сигурни, че днешния празник сам ще се погрижи да се свържете с хората, които обичате. Едва ли има по-добър начин да го направите от това да се доверите на съвременните технологии, които са най-подходящия избор за подарък в последния момент. Без значение дали се разхождаме в парка, бързаме за романтична среща или искаме да поздравим интерактивно някого те винаги ни помагат да го направим по най-бърз и ефективен начин.

 

Защо празнуваме Свети Валентин 2016

10 забавни факта за Свети Валентин, които може би не знаете

Данните на католическата енциклопедия показват, че в миналото е имало поне трима светци с името Валентин, които са били мъченици. За първи път този ден е почетен през 494г. от папа Геласий I, а през 14-ти век в Англия и Франция са създадени първите регистрирани асоциации на Свети Валентин. По това време хората в тези две държави вярвали, че на тази дата птиците се ухажвали, а влюбените започвали да си разменят любовни послания, които и до ден днешен са известни с името „валентинки“.

Именно през този период са измислени най-големите легенди за празника, като например вечерта преди мъчението си Свети Валентин изпратил писмо до дъщерята на тъмничаря си, в което написал „От Твоя Валентин“. През миналия век в цял свят освен размяната на картички хората започват да си подаряват рози и шоколад, които обикновено са поставени в луксозни червени опаковки. 

 

Смартфони

 

Ако имате смартфон Revo или iPhone , можете да се доверите на някоя видео чат услуга с вашия любим. Това е един добър начин да си засвидетелствате, че физическите разстояния между вас не са в състояние да ви отдалечат един от друг, и да ви попречат да общувате от разстояние. Смартфоните са добър пример в това отношение и винаги ни напомнят за първата среща, обща снимка в интернет, обаждане или имейл, който е поставил началото на връзката с любимия ни човек. Технологиите са сърцето на комуникацията днес и със сигурност ще бъдат ключа към многото вълнуващи мигове, които ни очакват всички нас в Деня на влюбените.

Най-достъпните смартфони за подарък на Свети Валентин

Таблети

 

Таблетите например са елегантни и многофункционални джаджи, които не само допълват индивидуалния ни стил, но и предлагат невероятни възможности за забавление на големите си дисплеи. Достъпните и иновативните предложения на Revo ще ви гарантират, че винаги ще бъдете само на няколко клика разстояние от своя любим човек. Дисплеите им с висока резолюция, HD камерите, непрестанния достъп до интернет и дългия живот на батерията ще ни позволят да провеждаме видео разговори, независимо къде се намираме, незабавно да ъплоудваме и изпращаме снимки, както и да комуникираме в социалните мрежи с тях винаги, когато искаме.

Както любители натехнологиите, екипът на Google се е постарал да подслади  началната  страница по начин, по които технологиите обединява хората. Надяваме се техните пет драскулки да олицитоворят най-добре как любовта и технологиите вървят ръка за ръка!