Пътуването не винаги е забавно, защото може да е свързано с бизнес задължения и да нямате време да се забавлявате. Това обаче понякога е неизбежноно, което означава, че дори и да искате да си останете у дома, трябва да се стегнете за път.

 

Но дори и да сте на пътешествие по време на годишната си отпуска, трябва да признаем, че има неща, за които е наложително да се погрижите, за да имате всичко, от което се нуждаете далеч от дома и офиса.

 

Така че, независимо дали е командировка или отпуска извън града, за да се чувствате добре и удобно когато пътувате трябва да си осигурите всички удобства, с които сте свикнали.

 

Именно поради тази причина решихме да ви представим списъка на pcmag с 5 рутера, които трябва да имате когато сте на път. Благодарение на тях, независимо къде се намирате ще имате сигурна безжична мрежа за свързване на устройствата си.

 

1. Mini WiFi Wireless Router & Bridge

Този мини WiFi рутер има размер само две трети от размера на кредитна карта, но нека това не ви заблуждава, защото устройството ще ви изненада с възможностите си и интелигентните режими на работа.

 

31ckhup9zal._sy300_

 

2. Wireless Multifunction Mini Router / Repeater

Този мини рутер от Satechi разполага с различни режими на работа, има достатъчно скорост и безжичен обхват достатъчен за вашите джаджи. Той поддържа най-новия стандарт 802.11n и разполага с обратна съвместимост с по-старите стандарти 802.11b/g. Неговата компактна конструкция го прави идеален избор за всички които са на път.

 

wireless_mini_router_angled_web_400

 

3. Huawei Mobile WiFi Prime E5878

Това устройство има за цел да се впише перфектно в живота ви. Изумителната му конструкция е с дебелина само 7,5 мм. A благодарение на Hisilicon A9 двуядрения чипсет рутера осигурява невероятна скорост и производителност, а заедно с най-новите технологии, като например Cat4 LTE-A, рутера осигурява скорости на теглене до 150 Mbps.

 

huawei_mobile_wifi_prime_e5878-tech-boom.com-02_400

 

4. Planex 150Mbps Pocket Wi-Fi Router

Това устройство прави нещата много лесни, просто го свържете към LAN порта и ще имате безжична мрежа. Можете да го използвате като кабелен LAN адаптер ако го свържете към PC или MacBook Air.

 

51wss772nhl._sy355_

 

5. Asus WL-330NUL Pocket Router 

Asus WL-330NUL Pocket Router е компактно по размер устройство, което се свързва към Ethernet кабел и адаптер за USB захранване и създава защитена безжична мрежа за свързване на няколко устройства.

 

wl-330nul-pocket-router_400