Изкарали сте тежък, но продуктивен ден? Тогава заслужавате почивка! Какъв по-добър начин да се отпуснете и релаксирате от този да се настаните удобно пред компютъра, да отворите браузъра и да започнете веднага някоя забавна игра?

 

Игрите, които могат да се играят в браузъра днес се пренебрегват заради смартфоните и таблетите, но тези игри днес са по-добри от всякога. Ако искате да се потопите в прекрасния свят на тези игри, не спирайте да четете. От PC Mag са съставили списък с 5 забавни игри, които може да играете в браузъра.

 

Само за няколко долара, днес собствениците на Android устройства могат да имат достъп до впечатляваща библиотека от първокласни игри. Ако сте готови да платите за някоя добра игра разгледайте списък с 7 Android игри, за които си струва да платите.

 

1. Clicker Heroes

Clicker Heroes е иделна за тези, които не искат напрежение. Същността на играта е да убиете колкото се може повече чудовища възможно най-бързо. За всяко чудовище, което убиете ще получавате определено количество златни монети, с които по-късно може да си купите свои асистенти. Контролът на играта става с левия бутон на мишката.

 

2. Quake Live

Ако не сте фен на оригиналната игра Quake, това е може би, защото вие все още не сте я играли. Когато играта излезе през 1996 година, тя изискваше мощен компютър, за да може да ѝ се наслаждавате. Днес може да играете Quake Live в браузъра.

 

3. 10 Bullets

10 Bullets е друга простичка игра, с която може да се забавлявате часове. Вие контролирате стационарно оръдие намиращо се в долната част на екрана. В пространството над вас плават кораби, а вашата цел е да ги целите. Разполагате с 10 куршума, като целта ви е да унищожите с тях колкото може повече кораба.

 

4. Kingdom Rush

Kingdom Rush е увлекателна игра, която ви въвлича в епична битка. Вашата цел е да защитавате царството си като отблъсквате враговете си от различните укрепления.

 

5. The Enchanted Cave 2

The Enchanted Cave 2 е ролева игра. Вие сте млад мъж, който не може да се възпре от приключенията, които го очакват в тайнствена пещера извън селото му. В пещерата ще намерите различни съкровища и чудовища, които чакат да ги атакувате.