Rovio и Hasbro са два от най-популярните световни брандове за развлечения официално обявиха, че ще си партнират в нов интересен проект. Феновете на компаниите вероятно ще останат доволни от факта, че те вече работят върху нова мобилна игра, която ще се казва Angry Birds Transformers. Успоредно с нея потребителите могат да очакват и атрактивна серия от аксесоари, играчки и други стоки, които ще бъдат създадени от Rovio и Hasbro, за да популяризират новото заглавие, предаде Android Authority.

 

Играта ще представлява интересно съчетание между емблематичната Вселена на Transformers и забавния, странен и изпълнен с чудеса свят на Angry Birds. Заглавието ще зарадва феновете с нова сюжетна линия, персонажи и иновативни начини за забавление, като Telepods платформата. Информацията за Angry Birds Transformers се появява броени дни след като Rovio представиха последното заглавие от поредицата, което се казва Epic.

 

Все още не знаем кога потребителите ще могат да изтеглят на своите мобилни устройства предстоящото заглавие. Фактът, че двете компании обявяват сега партньорството си вероятно означава, че няма да ни се наложи да чакаме твърде много, за да се пренесем в света на Angry Birds Transformer. Aко сте нетърпеливи може да следите специалния уеб сайт на играта, където скоро ни очакват повече детайли и ще откриете на този линк.