Когато обичаш някого, искаш да бъдеш колкото е възможно по-дълго с него, особено в моменти, когато сте разделени на километри един от друг по някаква причина. Няма по-лесен начин двама влюбени да поддържат връзка помежду си от подходящо за това приложение.

 

От Life Hack предлагат на вниманието ни най-подходящите приложения за влюбени двойки. Те освен че ще ви помогнат да сте в постоянен контакт, ще ви помогнат и да се опознаете по-добре и ще ви помогнат да станете по-добър партньор.

 

Не пропускайте да разгледате и нашия списък с 6 джаджи в червено, подходящи за подарък за Свети Валентин. Ако кликнете тук ще научите 7 много добри идеи за Свети Валентин.

 

1. Simply Us

Това забавно малко приложение върши страхотна работа. То организира живота ви заедно. Ако вие и вашият партньор често попадате в глупави ситуации в които сте забравили за среща, и двамата сте направили резервация за един и същи филм или просто и двамата сте закупили мляко, имате нужда от това приложение! То ви помага да създадете общи списъци със задачите си,  списъци с хранителните продукти, които трябва да се купят и дори да обменяте снимки и текстови съобщения.

За изтегляне: iOS (безплатно)

 

2. Couple

Това приложение ще ви помогне да направите спомените си вечни! Приложението ви позволява да провеждате разговори, да обменяте текстови съобщения, да изразявате настроението и чувствата си с видео, аудио, драскулки, сладки стикери и дори със ваши снимки, които можете да настроите да изчезнат в рамките на определен период от време.

За изтегляне: iOS (безплатно) и Android (безплатно)

 

3. WhereAreYou 

Това приложение ви позволява да откривате хора, чрез текстови съобщения. На телефонът на човека, който искате да откриете не е нужно да бъде инсталирано приложението  WhereAreYou. Това приложение е много полезно в случаите когато сте в непознат град сами и сте се загубили. В такива моменти кой най-добре може да ви помогне, ако не половинката ви.

За изтегляне: iOS (безплатно) и Android (безплатно)

 

4.  Between

Няма по-удобен набор от функции, които дават възможност на двама влюбени да се радват един на друг от приложението Between. То ви дава възможност да създадете великолепно оформено интимно пространство, където да съхранявате и споделяте свои снимки, гласови съобщения, сладки стикери и анимирани емотикони. Приложението достигна 1 милион изтегляния само в рамките на една година след стартирането му.

За изтегляне: iOS (безплатно) и Android (безплатно)

 

5. Avocado

Приложението Avocado ви дава възможност да си сътрудничите и да общувате лесно за нещата които ви се случват през деня. Независимо дали сте в една и съща стая или ви делят континенти това приложение ви помага да останете свързани по всяко време и навсякъде и да изпращате купища прегръдки и целувки през цялото време!

За изтегляне: iOS (безплатно) и Android (безплатно)

 

6. LokLok

Това приложение ви дава възможност да общувате с любимия си човек дори от заключен екран. Може да изпращате бележки, рисунки и снимки, за да зарадвате или съобщите нещо на любимия.

За изтегляне: Android (безплатно)