Имате нужда от нов смартфон и вашите музикални предпочитания са определящи за избора ви? Това е напълно разбираемо. В наши дни смартфоните са изключително полезни устройства не само заради малките им размери, които ги правят изключително удобни за носене, но и поради впечатляващите им мултимедийни функции.

 

Така че ако не искате да носите в себе си постоянно телефон, музикален плейър и високоговорители, помислете за това да си изберете смартфон от висок клас, на който ще може да слушате любимата си музика по всяко време и на всяко място без да се налага да правите компромиси.

 

От CIO са съставили списък със смартфоните подходящи за слушане на музика. Разгледайте ги и ще се убедите, че може да намерите онова, което търсите сред тях. Ето кои са те:

 

 

1. RevoPhone K850 Octacore KitKat

Aко изберат RevoPhone K850 Octacore KitKat любителите на музиката ще могат лесно да навигират из своята мултимедийна колекция, да спират на пауза, да превключват и превъртат парчетата от началния екран, дори и когато дисплеят не е активен, да виждат анимации с обложките на албумите, както и да се радват на ненадминато качество на звука. Освен това, благодарение на приложения като Shazam,  TrackID и SoundHound собствениците на този атрактивен смартфон ще могат да научават името и да получават информация за непозната за тях песен. Случвало ли ви си е да пътувате с колата си и да чуете вдъхновяваща песен по радиото, но да не знаете как се казва?  Е, с RevoPhone K850 Octacore KitKat няма да имате повече подобен проблем.  

 

k850_1_400

 

2. RevoBeats

Дори и да имате подходящ смартфон, който да задоволява музикалните ви страсти, трябва да помислите и за подходящи слушалки. RevoBeats са не само леки и удобни слушалки за телефон, но и осигуряват мощен и прецизен звук, който ще бъде оценен от всеки меломан. Насладете се на елегантния дизайн и зашеметяващите цветове, в които се предлагат слушалките RevoBeats.

 

revobeats-blue_400_01

 

2.  Nokia Lumia 630

Nokia Lumia 630 е поредният смартфон в този списък за забавление, който е идеален избор за всички любители на музиката. Lumia 630 може да се похвали с множество аудио функции, включително и вграден музикален плейър и музикални приложения. С Nokia MixRadi можете да слушате подбрани миксове, да запишете своите миксове офлайн, за да ги слушате когато нямате интернет връзка, да  създавате свои собствени миксове от предпочитаните ви изпълнители и да научавате повече за предпочитаните си изпълнители, например за предстоящите им концерти.

 

5____-2_400_08

 

3. Sony Xperia Z2

Ако се интересувате от технологии, тогава няма как да не сте наясно, че Sony е лидер когато става въпрос за игри, фотография и аудио. Така че, ако сте меломан и сте на път да си купите нов  смартфон, Sony Xperia Z2 е предложение, което не трябва да пренебрегвате. Благодарение на вградената технология за премахване на шума, можете да се насладите на любимите си музикални парчета без света около вас да ви пречи. А технологията на Sony, Clear Audio гарантира ненадминато качество на звука, така че наистина да може да се забавлявате. Освен това Xperia Z2 има двойни високоговорители подобно на HTC One Mini 2.

 

5____-3_400_07

 

4. iPhone 5c

Едва ли сте очаквали този списък да е пълен без в него да споменем и iPhone. И докато всички модели iPhone-и предлагат невероятно музикално изживяване, iPhone 5c се откроява поради своя колоритен външен вид. Основната функция, която прави iPhone 5c един от най-добрите телефони за меломани е iTunes. Освен това за iPhone-ите има много безжични говорители и докинг станции, което допълнително може да засили приятното музикално изживяване.

 

5____-4_400_11

 

5. Samsung Galaxy S5

Функцията Group Play, която първо се появи в Galaxy S4 е идеална за тези, които обичат да споделят музика с приятели и семейство. Това става възможно благодарение на Wi-Fi точка за достъп, която се излъчва от водещия групата телефон. Това означава, че когато искате да споделяте информация или да играете игри и слушате музика заедно, не е нужно всички да имат достъп до интернет, а само един Galaxy S4, който ще служи като рутер за всички останали. 

 

5____-5_400_07