Днес има множество възможности за редактиране на снимки без да се налага да сте експерт по фото редактиращи програми като Photoshop. На всеки се налага да редактира някоя своя снимка от време на време.

 

Добрата новина е, че това може да стане с няколко клика на мишката. Предлагаме ви нашата селекция за най-лесните програми за обработка на снимки. Ето кои са те:

 

1. Microsoft Paint

Microsoft Paint е лесна за използване програма за обработка на снимки, която е включена във всички версии на Windows. Paint съдържа удобна колекция от инструменти за рисуване. Можете да използвате тези инструменти, за да създавате рисунки със свободна ръка или за да добавяте различни фигури към вашите снимки. Инструментът за текст пък ви позволява да добавяте просто съобщение или заглавие.

 

2. GIMP

GIMP предлага професионално качество за редактиране на снимки. Програмата включва мощни филтри за подобряване към снимките ви и цифрово ретуширане, поддържа голямо разнообразие от файлови формати. GIMP е чудесна безплатна алтернатива на Photoshop.

 

3. Paint.net

Paint.net предлага множество опции, характерни за един много добър софтуер за редактиране на снимки. Програмата е лесна за използване и поддържа слоеве, което ви дава повече възможности за редакция на снимките.

 

4. Pixlr Editor

Pixlr Editor предлага инструменти за замъгляване и рисуване, корекция на ефекта "червени очи", инструменти за добавяне на острота и много други. Pixlr Editor също така предлага множество опции за напреднали, които позволяват коригиране на нюанс, наситеност, осветеност и контраст.

 

5. PicMonkey

PicMonkey е забавна програма, която позволява редактиране на снимки, която позволява към снимките да се добавят стрели, звезди, сърца, шапки, слънчеви очила и различни текстури. Програмата предлага много възможности, но повечето от тях изискват месечен абонамент $ 4,99.

 

Вижте най-добрите приложения за споделяне на снимки